0640437427
Brza isporuka za 1-3 radna dana!
Brza isporuka za 1-3 radna dana!

Tricikli za decu

Tricikl za decu  411
-0%

Tricikl za decu 411

5990.00 Din.
Detaljnije

Dečiji Tricikli sa Tendom: Otkrijte magiju prvih vožnji sa našim dečijim triciklima sa tendom. Savršeno prilagođeni za najmlađe istraživače, ovi tricikli ne samo da pružaju sigurnost i podršku, već i obezbeđuju zaštitu od sunca, čineći svaku vožnju udobnom i bezbednom.

Dečiji Tricikli bez Tende: Uz naše dečije tricikle bez tende, svaki trenutak postaje avantura na tri točka. Sa svojim sigurnosnim karakteristikama, prilagodljivim opcijama i veselim dizajnom, ovi tricikli su idealni za podsticanje motoričkog razvoja i samostalnosti kod najmlađih vozača.

Izaberite dečiji tricikl koji vama najviše odgovara, kod nas uvek najpovoljnije

Apsolutni užitak u šetnji sa decom ćete imati sa našim modelima tricikl guralica

Tricikl koji ćete izabrati zavisiće od vaših potreba

Proverite, da li Vam treba da se sedište okreće ka Vama, da li se podešava visina, i koju vrstu točkova želite

A kada izaberete, ostaje vam da dočekate na kućnu adresu Vaš fenomenalan tricikl na kome će mališani uživati na savršeno udobnim triciklima

Naš cilj je stvoriti ne samo igračku, već i alat za razvoj motoričkih veština, samopouzdanja i nezavisnosti kod vašeg deteta. Od prvih vožnji do malih avantura, naši tricikli su tu da podrže svaki korak u odrastanju vašeg deteta.

Kvalitet, sigurnost i radost su ključni elementi našeg asortimana tricikala za decu. Pridružite se hiljadama roditelja koji su izabrali naše tricikle kako bi podržali razvoj svoje dece dok istražuju svet vožnje na trostrukim točkovima.

 tricikl za decu