0640437427
Brza isporuka za 1-3 radna dana!
Brza isporuka za 1-3 radna dana!

O nama

Mi smo grupa mladih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u E-Commerce sistemima u raznim vodećim kompanijama. Odlučili smo da napravimo jednu malu prekretnicu u našem životu i da svoje dosadašnje iskustvo usmerimo u naš E-Commerce u koji osim znanja ulažemo i velike emocije, svaki korak u poslovanju doživljavamo lično, te se trudimo da naše kupce učinimo srećnim.

Cilj

Naši ciljevi su da obezbedimo kupcima najbolje mogući odnos cene i kvaliteta, a da traženu uslugu uradimo brzo i efikasno. Želimo da se naši kupci uvek nama vraćaju. Zbog toga smo razvili podršku za kupce kako bi mogli da obradimo sve zahteve koje naši kupci imaju. Trudimo se da ispoštujemo zahteve za reklamacije kao i garantne rokove.

Vizija

Kao i svaka mala kompanija i mi nas vidimo jednog dana kao veliku kompaniju, da bi to postigli, svesni smo da moramo da uložimo veliki napor i ogroman trud kako bi se izborili sa ozbiljnom konkurencijom. Imamo tendenciju da postanemo lider u prodaji tehnike, malih kućnih aparata i svega što Vam je potrebno u kući kako bi Vi i Vaši najmiliji živeli u harmoniji i porodičnoj idili uz naše aparate.

E-Mail: poruci.rs@gmail.com

NIKOLA BAKULA PR TRGOVINA NA MALO PORUČI SUBOTICA

PLITVIČKA 14A,
24000 Subotica

Matični broj: 64363093

PIB: 109694483